Wesley Harms verlengt contract met Red Dragon Darts

 

Wesley Harms de huidige nummer vijf van de BDO World ranking heeft een nieuw contract getekend het ‘s werelds snelst groeiende darts merk Red Dragon Darts, het nieuwe contract loopt tot 2018.

De WDF World Cup singles winnaar en twee keer Lakeside World Championship halve finalist heeft precies wat er nodig is om te slagen op het hoogste niveau in darts.

Met zijn krachtige en accurate worp wist hij o.a. als de Open Engeland, Open Zwitserland en Open Frankrijk op zijn naam te schrijven  en hij zal blijven werken met Red Dragon in zijn zoektocht naar meer grote titels.

Wesley heeft er het volgende over gezegd: “Sinds de toetreding tot Red Dragon Darts heb ik meer zelfvertrouwen en is mijn vorm nooit beter geweest en het is een hele eer om te worden ondersteund door één van de technisch meest gerichte en moderne Darts merken.”.

Simon Hall Hoofd Marketing bij Red Dragon zei er het volgend over: “We zijn erg blij dat Wesley veel in actie komt in het Verenigd Koninkrijk, maar het is ongelooflijk om te zien hoe populair hij is in zijn thuisland Nederland en wij zijn bevoorrecht dat Wesley heeft gekozen om bij ons te blijven en door te groeien tot een grote ster in de dartssport.”.

Wesley speelt onder de bijnaam Sparky omdat hij in het verleden een elektricien was, en is ongetwijfeld een van de meest opwindende talenten in het Pro Dart Circuits hedendaags.

Zijn darts kunnen gevonden worden gevonden bij alle goede Nederlandse Darts Winkels. (http://www.dartproshops.eu/)

Red Dragon wordt exclusief verdeeld in de Benelux door K-Sport Supply.

http://www.ksportsupply.be/