Wesley Harms verlengt contract met Red Dragon Darts

Wesley Harms verlengt contract met Red Dragon Darts

  Wesley Harms de huidige nummer vijf van de BDO World ranking heeft een...

Sparky wint opnieuw England open

Sparky wint opnieuw England open

Wesley Harms heeft afgelopen weekend opnieuw de 'England Open' op zijn naam...

NDB ranking 2015

NDB ranking 2015

  Wesley Harms, Aileen de Graaf,, Dennie Olde Kalter, Maikel Verberk, Kyana...

  • Wesley Harms verlengt contract met Red Dragon Darts

    Wesley Harms verlengt contract met Red Dragon Darts

  • Sparky wint opnieuw England open

    Sparky wint opnieuw England open

  • NDB ranking 2015

    NDB ranking 2015

Wesley Harms verlengt contract met Red Dragon Darts

 

Wesley Harms de huidige nummer vijf van de BDO World ranking heeft een nieuw contract getekend het ‘s werelds snelst groeiende darts merk Red Dragon Darts, het nieuwe contract loopt tot 2018.

De WDF World Cup singles winnaar en twee keer Lakeside World Championship halve finalist heeft precies wat er nodig is om te slagen op het hoogste niveau in darts.

Met zijn krachtige en accurate worp wist hij o.a. als de Open Engeland, Open Zwitserland en Open Frankrijk op zijn naam te schrijven  en hij zal blijven werken met Red Dragon in zijn zoektocht naar meer grote titels.

Wesley heeft er het volgende over gezegd: “Sinds de toetreding tot Red Dragon Darts heb ik meer zelfvertrouwen en is mijn vorm nooit beter geweest en het is een hele eer om te worden ondersteund door één van de technisch meest gerichte en moderne Darts merken.”.

Simon Hall Hoofd Marketing bij Red Dragon zei er het volgend over: “We zijn erg blij dat Wesley veel in actie komt in het Verenigd Koninkrijk, maar het is ongelooflijk om te zien hoe populair hij is in zijn thuisland Nederland en wij zijn bevoorrecht dat Wesley heeft gekozen om bij ons te blijven en door te groeien tot een grote ster in de dartssport.”.

Wesley speelt onder de bijnaam Sparky omdat hij in het verleden een elektricien was, en is ongetwijfeld een van de meest opwindende talenten in het Pro Dart Circuits hedendaags.

Zijn darts kunnen gevonden worden gevonden bij alle goede Nederlandse Darts Winkels. (http://www.dartproshops.eu/)

Red Dragon wordt exclusief verdeeld in de Benelux door K-Sport Supply.

http://www.ksportsupply.be/

Sparky wint opnieuw England open

Wesley Harms heeft afgelopen weekend opnieuw de 'England Open' op zijn naam geschreven. De 31-jarige Noord-Hollander, bijgenaamd Sparky, was in een spannende finale te sterk voor de huidige nummer 1 van de BDO World Ranking Glen Durrant en in de halve eindstrijd wist hij met 6-5 af te rekenen met de Schot Montgomery. De rechtshandige Harms evenaarde met de zege zijn prestatie van vorig jaar, toen wist hij de finale te winnen van Scott Mitchell. Ook in 2012 wist Sparky de titel te veroveren. 

 

Wesley  wil ook graag al zijn sponsoren bedanken: Finder , Reddragon darts, Sazz, Primadarts en Nelly's cafe . Ook wil ik graag mijn supporters bedanken voor alle steun.

NDB ranking 2015

 

Wesley Harms, Aileen de Graaf,, Dennie Olde Kalter, Maikel Verberk, Kyana Frauenfelder en Levy Frauenfelder mogen zich een jaar lang Nederlands Ranking kampioen noemen! Over het gehele seizoen genomen waren zij de beste en zijn dus de terechte kampioenen geworden.

Sporthal ‘de Sypel’ in Harderwijk was het strijdtoneel van de laatste NDB Ranking voor het seizoen 2014-2015.

Uiteraard wil ik al mijn sponsoren bedanken voor het vertrouwen en de support die zij mij gedurende het seizoen bieden. Dit is onmisbaar om het hele seizoen nationaal en internationaal te blijven presteren.


 

Winstpartij op GSOD

De Noord-Hollander Wesley Harms mag het gaan opnemen tegen Dean Winstanley. Deano begint goed aan de partij en gooit onmiddellijk 180. De eerste leg gaat dan ook naar de Engelsman. Met een geweldige 156-finish pakt Wesley Harms zijn eerste leg van de partij. Winstanley doet wat terug en finisht 83 voor de 2-1 voorsprong. Het gaat nog mooi met de darts mee. Harms finisht 81 om de stand weer op gelijke hoogte te brengen. Winstanley mist 64 en via dubbel veertien pakt Sparky de eerste break van de partij. In de zesde leg geeft de Engelsman een tik terug aan Harms, een 116-finish zorgt voor een stand van 3-3. Wesley breekt echter direct terug, begint de volgende leg met 140 en pakt er 100 achteraan. Een finish van 74 brengt Sparky zijn eerste overwinning van het jaar op de Grand Slam.

 

bron: Dartfreakz

Start Nieuwe seizoen 2014-2015

Wesley start het nieuwe dartseizoen met een goed gevoel. Ondanks een jaar met hindernissen, is het seizoen toch positief geëindigd. Het eindresultaat mag er dan ook best zijn.

Daarom bedankt Wesley  iedereen die hem op welke wijze dan ook ondersteund heeft in dit seizoen.

Samen met collega’s van Kjelvik darts voor de 2e maal op rij de titel in de Superleage hoofdklasse  behaald,  Single titel tijdens een top weekend van Open Engeland en diverse internationale finale en halve finale plaatsen door het seizoen heen. Eredivie DONHN kampioen met de Gieterij. Uiteindelijk werd de kwalificatie voor Zuiderduinmasters  als koploper afgesloten. Hier is Wesley als Noord-Hollander best wel extra trots op natuurlijk. Tenslotte is dit het toernooi waar de internationale carrière van nu “SPARKY” begonnen is.

Daarnaast is plaatsing voor “Lakeside”  voor de 4emaal op rij een feit. Deze ronde “Lakeside”  zal SPARKY  als 7e geplaatste speler deelnemen.   

De in 2013 in Canada veroverde wereldtitel WDF darts blijft nog even van kracht tot en met 2015.

Ook zonder hoofdsponsor zal het maximaal haalbare gedaan worden om wederom topresultaten te boeken, en alle toeschouwers en fans weer mooie partijen te laten zien.

Alles bij elkaar is het de komende periode weer uitermate druk op dartgebied voor SPARKY.  Een korte  opsomming levert al snel een aantal aansprekende toernooien op die tevens via televisie en of livestream  te volgen zijn.

 

Data                                                     Evenement                                                                       mogelijke zenders

 

9 oktober t/m  12 oktober                 Winmau world masters                       (winmau TV)

8 november t/m 16 november          Grand Slam of darts                          (RTL7 - SKY sports)

5 december  t/m 7 december           Zuiderduin masters                             (Tv-NH)

3 januari t/m 12 januari                    Lakeside world championships        (Eurosport en BBC)

 

Ook de NDB ranking en de reguliere Eredivisie DONHN, nu met Nelly's Cafe (door omstandigheden is de Gieterij gestopt) competitie zal in het programma zitten natuurlijk. Volop aan het werk dus. En veel  trainen. Sparky  gaat uiteraard weer voor het beste resultaat.

 Voor de televisie toernooien is nog beperkt ruimte voor adverteerders beschikbaar.

 

Mochten er geïnteresseerden zijn op het gebied van sponsoring neem dan contact op met Wesley via email formulier op de website of laat een persoonlijk bericht achter op de Facebook  pagina van Wesley. (https://www.facebook.com/wesleyharms). Ook gewoon een email sturen kan natuurlijk ook, doe dit dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en er wordt zo spoedig mogelijk met u contact opgenomen.