Wesley mist de finale Winmau 2012

Wesley heeft zojuist de laatste 16 tijdens de Winmau world master bereikt in Hull. Streek- en Teamgenoot Jeffrey de Graaf werd met 3-0 verslagen bij de laatste 32. Zodra we meer informatie hebben plaatsen we hier een reactie van Wesley.

 12-10-2012:

Zojuist Wesley superkort gesproken over de telefoon, hij is erg opgetogen met het behaalde resultaat maar niet tevreden over het vertoonde spel. Wesley kon niet echt in zijn spel komen. Dit had te maken met de tegenstander die hij uitermate goed kent natuurlijk als streekgenoot en teamgenoot. Nu even genieten en morgen weer een nieuwe dag en nieuwe tegenstander.

 13-10-2012 19:00:

Zojuist is de partij Dave Prins vs Wesley Harms gespeeld. Wesley heeft deze winnend afgesloten. De eindstand werd 1-3 met een paar knappe finishes van 121 en 134 van Wesley. Mogelijk later meer.

14-10-2012 17:45

Vandaag stond de eerste partij voor Wesley tegen P. Nixon op het programma. En dat was er een om in te lijsten denken wij. Dus op naar Halve finale tegen S. Bunting.

 

14-10-2012

Helaas heeft Wesley niet de finale gehaald. In het begin van de partij liep het allemaal niet zoals gewenst. Dan moet er een pauze gehouden worden, maar de scheidsrechter zegt volgende set en game on. De verwarring slaat toe !! Gevolgen duidelijk geirriteerd en niet echt meer in het spel kunnen komen. Helaas maar evengoed weer een topklassering op een internationaal toernooi. Ja er had meer ingezeten maar dat moet dan maar een volgende keer. Wesley wil iedereen bedanken voor de support die hij heeft ontvangen op welke manier dan ook.