Start Nieuwe seizoen 2014-2015

Wesley start het nieuwe dartseizoen met een goed gevoel. Ondanks een jaar met hindernissen, is het seizoen toch positief geëindigd. Het eindresultaat mag er dan ook best zijn.

Daarom bedankt Wesley  iedereen die hem op welke wijze dan ook ondersteund heeft in dit seizoen.

Samen met collega’s van Kjelvik darts voor de 2e maal op rij de titel in de Superleage hoofdklasse  behaald,  Single titel tijdens een top weekend van Open Engeland en diverse internationale finale en halve finale plaatsen door het seizoen heen. Eredivie DONHN kampioen met de Gieterij. Uiteindelijk werd de kwalificatie voor Zuiderduinmasters  als koploper afgesloten. Hier is Wesley als Noord-Hollander best wel extra trots op natuurlijk. Tenslotte is dit het toernooi waar de internationale carrière van nu “SPARKY” begonnen is.

Daarnaast is plaatsing voor “Lakeside”  voor de 4emaal op rij een feit. Deze ronde “Lakeside”  zal SPARKY  als 7e geplaatste speler deelnemen.   

De in 2013 in Canada veroverde wereldtitel WDF darts blijft nog even van kracht tot en met 2015.

Ook zonder hoofdsponsor zal het maximaal haalbare gedaan worden om wederom topresultaten te boeken, en alle toeschouwers en fans weer mooie partijen te laten zien.

Alles bij elkaar is het de komende periode weer uitermate druk op dartgebied voor SPARKY.  Een korte  opsomming levert al snel een aantal aansprekende toernooien op die tevens via televisie en of livestream  te volgen zijn.

 

Data                                                     Evenement                                                                       mogelijke zenders

 

9 oktober t/m  12 oktober                 Winmau world masters                       (winmau TV)

8 november t/m 16 november          Grand Slam of darts                          (RTL7 - SKY sports)

5 december  t/m 7 december           Zuiderduin masters                             (Tv-NH)

3 januari t/m 12 januari                    Lakeside world championships        (Eurosport en BBC)

 

Ook de NDB ranking en de reguliere Eredivisie DONHN, nu met Nelly's Cafe (door omstandigheden is de Gieterij gestopt) competitie zal in het programma zitten natuurlijk. Volop aan het werk dus. En veel  trainen. Sparky  gaat uiteraard weer voor het beste resultaat.

 Voor de televisie toernooien is nog beperkt ruimte voor adverteerders beschikbaar.

 

Mochten er geïnteresseerden zijn op het gebied van sponsoring neem dan contact op met Wesley via email formulier op de website of laat een persoonlijk bericht achter op de Facebook  pagina van Wesley. (https://www.facebook.com/wesleyharms). Ook gewoon een email sturen kan natuurlijk ook, doe dit dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en er wordt zo spoedig mogelijk met u contact opgenomen.