Sparky wederom in Six Nationscup

De Technische staf van de NDB heeft na uitgebreid beraad de teams bepaald voor de Winmau Six Nations Cup Darts 2013. In totaal worden zes heren en vier dames afgevaardigd naar vakantiepark de Krim op Texel, waar het evenement op 22, 23 en 24 februari zal plaatsvinden.

Het damesteam zal bestaan uit de huidige Nederlandse kampioenen Aileen de Graaf en Karin Krappen. Daarnaast is Lakeside deelneemster Sharon Prins geselecteerd en is het team compleet met de winnares van het kwalificatietoernooi van de selectie Floortje van Zanten.  De dameswedstrijden worden gespeeld door drie spelers per wedstrijd, wat dus betekent dat één speler tijdens die wedstrijd reserve zal staan.

Bij de heren zijn ook beide Nederlandse kampioenen geselecteerd, Remco van Eijden en Wesley Harms. Daarnaast zal Lakeside kwartfinalist Jan Dekker opnieuw in actie komen tijdens de Winmau Six Nations Cup Darts, net als Rick Hofstra. Ook Benito van de Pas wordt, na een zeer succesvol EK in oktober, opnieuw afgevaardigd en Dennis te Kloese zal zijn debuut gaan maken in het Nederlands team!