Mariflex open 2012

Het is weer eens een toernooi in Nederland,

 

Vooraf is het altijd mooi om naar Mariflex open te gaan, altijd gezellig en goed geregeld allemaal. Traditie is inmiddels de voetbalwedstrijd voorafgaand aan het darttoernooi. Dat was helaas niet zo'n succes als de echte voetbalinterland Nederland - Engeland. Maar ja wat wil je van een stelletje darters. Hoogstwaarschijnlijk zullen de jongens van Dhr. v. Marwijk wel iets minder met de pijltjes overweg kunnen als de spelers op het Mariflex open. Helaas begint nu na anderhalf jaar reizen-werken-darten-reizen werken  enz. lichaam en geest af en toe te protesteren. Maar dit is weer een belangrijk toernooi met de nodige punten voor diverse rankings, uiteraard ook voor Zuiderduin Masters. Bij winst zelfs gewoon een tickect voor Zuiderduin. Dus schouders eronder en gaan.....

 

De koppels en mixed koppels leverden helaas geen resultaten op waar we uitvoerig over kunnen berichten.

 

De zondag, na zaterdagavond nog ff een buurttoernooitje gegooid te hebben, starten met het single toernooi. De eerste ronde een BYE en tweede ronde was de tegenstander afwezig. Dat is lekker. Stel je eigen daar op in dat je eindelijk mag spelen kun je weer terug naar af. Dan maar de derde ronde in, met winst afgesloten. Vervolgens komen uiteraard steeds betere darters naar boven (als het normaal verloopt).

Uiteindelijk ging het fout bij de laatste 8 tegen M. Adams. Hoofd en lijf waren leeg, de pijltjes wilden niet vanzelf meer vallen en het werd een verloren partij. Maar wel blij met weer 16 puntjes voor Zuiderduin Masters en BDO ranking.

 

Zo en morgen weer werken, dat gaat lukken, met een goed gevoel over dit weekend.

En dan weer komend weekend met de Nederlandse selectie naar Oostenrijk voor de Spring CUP. Koppelmaat is dan B. v.d Pas .

 

Namens Sparky