Wederom een lekker druk weekend !!

Het komende weekend weer lekker druk. Op allerei dart evenementen weer aktief bezig uiteraard.

 

Zaterdag staat er een Superleage wedstrijd op het programma, deze keer is het wat minder ver reizen, er wordt namelijk door Kjelvik tegen de Schot uit Zaandam gespeeld. Uiteraard gaan we als Kjelvik darts voor de winst om maximaal te scoren voor de stand in de superleage.

Het werd uiteindelijk een spannende wedstrijd waar de beslissing pas in de captains game werd bepaald. De stand was 4-5 dus een gelijkspel was nog mogelijk voor de Schot. Gelukkig kon ik de captains game winnend afsluiten en was de winst voor Kjelvik.

 

Zondag weer eens naar Nijkerk om daar de 4e NDB ranking te spelen. Eens kijken wat er allemaal mogelijk is op die dag. Laatste ranking resultaat smaakt uiteraard naar meer.

Wederom een sterke start, 1 partij een 15-13-14 darts (=gem. 107) gegooid. Niet verkeerd. Later wilde het even iets minder , met 20 engeltjes op de schouder verder. Geluk moet je soms ook hebben. Gelukkig liep het daar na weer als gehoopt en werd R. Radsma, een oude bekende natuurlijk, ook verslagen. Bij de laatste 8 was R. Hofstra de tegenstander, hier liep het allemaal wat stroever en miste ik een 110 finish nadat Rick op het juiste moment net een 180 erin gegooid had om 32 over te houden. Helaas was dit dus het eindstation. De concurentie R. v. Eijden werd in dezelfde ronde ook verslagen dus de afstand blijft 2 punten op de ranking. Wel komen de winnaars van de 4e ranking dichterbij, dus de stand wordt alleen maar intressanter. 

 

 

Wesley "SPARKY" Harms