Wesley gehuldigd door DONHN

web wesley_handen vol
Afgelopen zondag 29-4-2012 heeft voorafgaand aan de gesloten DONHN ranking de huldiging van Wesley plaatsgevond. De locatie was cafe "de Swan" in Heerhugowaard.
Darts Organisatie Noord Holland Noord wilde op dit moment even speciaal stilstaan bij de prestatie's die door Wesley de laatste jaren geleverd zijn. Door bestuurslid B. Jansen werd deze imposante lijst nog eens doorgenomen samen met Wesley. Hoogte punt was natuurlijk de Lakeside 2012 waar Wesley de halve finale wist te bereiken , maar deze helaas verloor van oude rot Tony O'Shea.
Vermeld mag worden dat er op die avond ook een DONHN ranking gespeeld zou worden, die werd pas begonnen na de partij van Wesley. Uiteraard werd het professioneel darten ook genoemd. Immers vanaf 1 april is Wesley fulltime met darten bezig, dankzij het topsportprogramma van Nederlandse dartbond en NOC/NSF. Het bestuur van de DONHN heeft daarom besloten om Wesley de  J. v.d. Toorn trofee toe te kennen. Deze wordt zelden uitgereikt en is speciaal bedoeld als blijk van waardering en erkenning van bijzondere personen/prestatie's binnen de DONHN, deze trofee is sinds 1987 voor dit doel in het leven heeft geroepen. En is dan ook pas 15  keer eerder uitgereikt. Gelukkigen die deze trofee eerder mochten ontvangen waren onder andere, Peter Pater, Jeroen Samuels, Rob Samuels, Gerard Admiraal, Gerard Baams, Harald en Riet Sannes, René en Nico Rietbergen en Ron van Biezen.
Wesley is trots op deze trofee, wat bleek uit het feit dat hij deze keer met een mond vol tanden stond, wat niet snel gebeurd. Maar eenmaal thuis een enorm trots gevoel en dankbaar dat de DONHN deze trofee, die binnen de DONHN een hoog aanzien heeft, aan hem heeft gegeven.
Dit motiveert alleen maar om met volle overgave de dartsport te blijven beoefenen op het hoogste nivo. En zo is eens te meer weer bewezen dat je met een beetje talent, doorzettingsvermogen en toewijding een hoop kunt bereiken. Wesley hoopt dan ook dat zijn voorbeeld mensen zal motiveren. Mogelijk en hopelijk ook een hoop jeugdige nieuwe spelers. Die natuurlijk bij de DONHN met open armen worden ontvangen.