Nieuwe mobiliteit

 

Wat moet je als full time darter zonder vervoer, de bedrijfsauto vervalt helaas. Wel dan moet je keuze's maken, en met het gelimiteerde budget wordt het geen SUV natuurlijk. Wesley heeft gekozen voor een kleine auto, laag verbruik en geen wegenbelasting. Maar je moet natuurlijk wel gezien worden, bij de toernooien en ook onderweg is een beetje uitstraling nooit weg.

Hierin heeft SPARKY een partner gevonden in Reclamebedrijf de Jong uit Heerhugowaard. Op de foto's is duidelijk te zien hoe "de Jong reclame" in overleg met Wesley Harms de auto heeft voorzien van tekst en logo's. Wesley wil dan ook "de Jong reclame" enorm bedanken voor deze actie.

aygo_side aygo_back

dejong-webDe Jong reclame is trots dat  zij voor SPARKY de auto konden voorzien van belettering en logo's. Wij wensen SPARKY veel succes op de weg die nu voor hem ligt.

De Jong Reclame is een signbedrijf. Veel mensen weten niet hoe veelomvattend het signbedrijf is. Met een enkele pagina tekst zijn wij niet meer in staat om u als klant een volledige indruk te geven van onze dienstverlening en technische capaciteiten. Door middel van onze website willen wij u informatie over signs geven en hopen u hiermee op ideeën te brengen.

Op onze site vindt u informatie over o.a.: Reclame-uitingen, Autobeletteringen, Gevelreclame, Relatiegeschenken, Bewegwijzering, Spandoeken, Reclamezuilen, Vlaggen en Masten, Banieren, Presentatiesystemen, Displays en meer...

Wij presenteren ons als een Erkend Signbedrijf dat niet alleen creatief en innovatief is, maar ook betrouwbaar en vakbekwaam. U kunt ons herkennen aan het SI?BON keurmerk. Dit keurmerk staat voor kwaliteit en garantie voor de opdrachtgever.
U bent zeker van een goede en professionele partner op het gebied van reclame.

De Jong Reclame helpt haar klanten al vele jaren bij het maken van de juiste eerste indruk. Onze professionele en tegelijkertijd gemoedelijke werkwijze spreekt onze klanten aan. Wij komen graag naar u toe om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

De Jong Reclame, toon beter.