23-6-2012 England open 2012 Titel voor Sparky !!

t_file8611Wederom een weekend naar de andere kant van de noordzee, en ja met de boot van Calais naar Dover. Best weer een stevig windje maar dat begint al te wennen. Dit weekend wordt het Open England 2012 gespeeld. Een A toernooi met de mogelijkheid om weer wat punten te scoren voor BDO en niet te vergeten Zuiderduin ranking. Dus motivatie zal het gebrek niet zijn. Altijd maar weer afwachten wat voor een loting er uit de bus komt. Op de vrijdagavond lokaal in een bar maar even naar het voetbal in het oostblok gekeken en wat gedronken. Op zaterdag begint de jacht pas op de puntjes.

Afgelopen toernooi in de UK was niet geheel naar wens verlopen, gestrand in de sheet finale met als tegenstander Dave Prins. Dat was jammer maar niet te lang bij stil staan. Verder met deze opdracht.

En niet zonder succes mag gezegd worden. Met het slechts in leveren van 4 legs doorgedrongen tot halve finale. Een van de tegenstanders was T. Oshea en die zat nog in het geheugen. Deze ronde werde met 3-0 van Tony gewonnen, lekker maar nog niet klaar op het toernooi.

 

24-6-2012 17:30 

De eerste halve finale is gespeeld en Wesley heeft de Finale gehaald. We gaan dus nog even verder met kijken op internet.

24-6-2012 20:20 

wesley heeft zojuist de titel gepakt in engeland. Weer een titel erbij !! en niet te vergeten punten voor de ranking !!!!

De tegenstander werd met 6-1 verslagen en een gemiddelde van 98.16